Family business of the year

09/07/2018 - label printing

Reynders Etiketten is "Trends Family Business of the Year" voor Vlaanderen 2017

Op donderdag 16 november stelden Trends en BDO de eerste editie van de Trends Family Business of the year voor Vlaanderen voor. De prijs beloont een familiale onderneming die zich in verschillende domeinen onderscheiden heeft: visie, transmissie van ondernemingsgeest, maatschappelijk engagement en communicatie.

De laureaat werd verkozen door een onafhankelijke jury, bestaande uit Hans Wilmots (CEO BDO Belgium), Wolfgang Riepl (redacteur Trends), Johan Vandenbroeck (Partner BDO Belgium), Rik Donckels (Professor emeritus KU Brussel) en Vincent Molly (Professor KU Leuven en Antwerp Management School).

Om in aanmerking te komen voor de prijs Trends Family Business of the year moet een onderneming voldoen aan volgende criteria. Ten eerste moet meer dan 50% van het bedrijf eigendom zijn van de familie. Ten tweede moet ten minste één familielid een bepalende invloed hebben op de bedrijfsstrategie of de beslissingsprocessen.

Verder komen enkel bedrijven in aanmerking die in 2016 een omzet gerealiseerd hebben die hoger is dan 5 miljoen euro en/of meer dan 50 mensen in dienst hebben. Tenslotte moet u bedrijfscultuur belangrijk vinden en actief bezig zijn met de toekomst van uw bedrijf en met de relaties tussen uw bedrijf en uw familie.

read all news

let's talk
labels

Thank you for contacting us.
We’ll get back to you as soon as possible.

Something went wrong and we did not get your message.
Could you try again?
Thank you.

Hi, I'm
could we discuss
You can contact me by
at

Reynders Etiketten nv - Nijverheidsstraat 3, 2530 Boechout, Belgium - +32 3 455 70 71 - info@reynders.com
Let's connect on LinkedIn